نتایج یک آزمایش نشان میدهد که بسته شدن عروق تنها از رژیم غذایی ناشی نمیشود بلکه باکتریهای دهان و روده هم در این زمینه نقش دارند.
نقش باکتری ها در گرفتگی عروق
عبارات مهم : پزشکی
به گزارش ایسنا، بر اساس این بررسی مولکول های چربی موجود در پلاک ها که در عروق جمع می شوند و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را زیاد کردن می دهند از باکتری هایی که در دهان و روده وجود دارند نیز ناشی می شوند و وجود آنها تنها به نوع خوراکی های مصرفی فرد ارتباط ندارد.
نقش باکتریها در گرفتگی عروق
متخصصان علوم پزشکی آمریکا اظهار داشتند: این یافته ها می تواند توضیح دهد آیا بیماری لثه اغلب با تصلب شرایین مرتبط هست؛ بیماری که در آن مولکول های چربی، کلسیم، کلسترول و دیگر ترکیب های خون، پلاک ها را در جداره عروق تشکیل می دهند.
با شکل گیری پلاک ها، عروق سفت و سخت و باریک شده است و در نتیجه جریان خون حامل اکسیژن به اعضا و بافت های حیاتی بدن کند می شود. این اوضاع می تواند به حمله قلبی، سکته مغزی و دیگر پرسشها جدی سلامت و حتی فوت منجر شود.
نتایج یک آزمایش نشان میدهد که بسته شدن عروق تنها از رژیم غذایی ناشی نمیشود بلکه باکتریهای دهان و روده هم در این زمینه نقش دارند.
همچنین سیستم ایمنی نیز در این زمینه نقش دارد. سلول های ایمنی می توانند به جداره عروق خونی چسبیده و رسوب چربی را تغذیه می کنند که این اوضاع به التهاب و سفت شدن ماهیچه های نرم دیواره رگ منجر شده است و به شکل گیری پلاک ها کمک می کند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان این فرض را مطرح کرده اند که تجمع مولکول های چربی یا لیپیدها که به تصلب شرایین کمک می کند از مصرف خوراکی های سرشار از چربی و کلسترول ناشی می شود. هر چند شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد که این همه ماجرا نیست و هر لحظه تنها علت بروز این عارضه عروقی رژیم غذایی نیست. به طور مثال بعضی از افراد به رغم مصرف خوراکی های سرشار از چربی و کلسترول به بیماری قلبی مبتلا نمی شوند.
واژه های کلیدی: پزشکی | باکتری | بیماری | خوراکی | کلسترول | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...